Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοινή πρόταση από ΟΤΕ- FORTHnet για ”Σύζευξις”

Κοινή πρόταση υπέβαλαν σήμερα ο ΟΤΕ και η FORTHnet για την ανάληψη του υποέργου 2 του προγράμματος ”Σύζευξις”. Σύμφωνα με την πρόταση, κύριος ανάδοχος είναι ο ΟΤΕ ενώ η FORTHnet είναι υπεργολάβος που θα αναλάβει τμήματα του έργου.

Κοινή πρόταση από ΟΤΕ- FORTHnet για ”Σύζευξις”
του Σταμάτη Ζαχαρού

Κατατέθηκε σήμερα, όπως αναμενόταν, η κοινή πρόταση των ΟΤΕ και FORTHnet για το υποέργο 2 του ”Σύζευξις”, το οποίο αφορά περιοχές του νομού Αττικής.

Σύμφωνα με την νέα αυτή πρόταση, ο ΟΤΕ είναι κύριος ανάδοχος του έργου και αναλαμβάνει την κατασκευή βασικών υποδομών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών, ενώ η FORTHnet ως υπεργολάβος αναλαμβάνει την κατασκευή τμημάτων του έργου.

Το ”Σύζευξις”, προϋπολογισμού 75 εκατ. ευρώ, αποτελεί την βασική υποδομή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών που θα εξυπηρετήσει και θα διευκολύνει σημαντικά τη ροή των πληροφοριών μεταξύ των Δημοσίων υπηρεσιών και τη μεταξύ τους διασύνδεση. Φορέας χρηματοδότησης του έργου είναι το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Το έργο αφορά στη δικτύωση των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης καθώς και των μονάδων παροχής νοσηλείας όλων των βαθμίδων σε κεντρικό (Υπουργεία), περιφερειακό (Περιφέρειες, Νομαρχίες) και τοπικό επίπεδο (Δήμοι). Υ

ποστηρίζονται τηλεματικές υπηρεσίες όπως, Υπηρεσία πρόσβασης ψηφιακής υπογραφής, Υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο, Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Υπηρεσίες τηλε- εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v