Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Διαβούλευση για τις Αγορές 4 & 5

Συμπληρωματική δημόσια διαβούλευση για τις Αγορές 4 και 5 αποφάσισε η ΕΕΤΤ. Τα πρόσθετα ερωτήματα αφορούν στη νέα υπηρεσία IPTV του ΟΤΕ με την ονομασία connx-TV.

ΕΕΤΤ: Διαβούλευση για τις Αγορές 4 & 5
Η ΕΕΤΤ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξήγαγε αναφορικά με τον ορισμό, την ανάλυση και τις προτεινόμενες ρυθμιστικές υποχρεώσεις για τις χονδρικές αγορές φυσικής πρόσβασης σε υποδομή δικτύου σε σταθερή θέση (αγορά 4 Νέας ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ευρωπαϊκής Επιτροπής) και ευρυζωνικής πρόσβασης (αγορά 5 Νέας ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ευρωπαϊκής Επιτροπής), αποφάσισε να θέσει συμπληρωματικά ερωτήματα προς τους ενδιαφερομένους.

Τα πρόσθετα ερωτήματα αφορούν στη νέα υπηρεσία IPTV του ΟΤΕ με την ονομασία connx-TV που ξεκίνησε να διατίθεται εμπορικά πολύ πρόσφατα και πρέπει να ληφθεί υπόψη για την εξέταση των αγορών 4 και 5.

Οι απαντήσεις των ενδιαφερομένων στα συγκεκριμένα ερωτήματα αναμένεται να συμβάλουν στη διαμόρφωση από την ΕΕΤΤ ολοκληρωμένων συμπερασμάτων σχετικά με την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, δεδομένων των αλλαγών και των νέων συνθηκών που δημιουργούνται λόγω της εμπορικής διάθεσης της νέας υπηρεσίας IPTV.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v