Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Πετραλιά με ΓΣΕΒΕΕ - Τι ειπώθηκε

Θετική αντιμετώπιση θα έχουν από την πολιτεία οι επιχειρηματίες που δεν θα προχωρήσουν σε απολύσεις, όπως δήλωσε η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Συνάντηση Πετραλιά με ΓΣΕΒΕΕ - Τι ειπώθηκε
Θετική αντιμετώπιση θα έχουν από την πολιτεία οι επιχειρηματίες που δεν θα προχωρήσουν σε απολύσεις, όπως δήλωσε η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Η Υπουργός Απασχόλησης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών τόνισε πως «το Υπουργείο σκέφτεται θετικά ότι θα οδηγήσει στη διατηρησιμότητα των θέσεων ακόμα και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κάθε σωστός- εντός εισαγωγικών αν θέλετε- επιχειρηματίας και αυτό είναι ένα θέμα που έθεσε η ΓΣΕΒΕΕ, σίγουρα από την πολιτεία θα έχει θετική αντιμετώπιση».

Ειδικότερα η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πάλλη- Πετραλιά συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υφυπουργοί κα. Σοφία Καλαντζάκου και κ. Γιώργος Κοντογιάννης, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου κ.κ. Δημήτρης Κοντός, Δημοσθένης Μαμωνάς, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ο διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Κώστας Παπαθανασίου και ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γιώργος Βερναδάκης.

Μετά το τέλος της σύσκεψης η Υπουργός δήλωσε πως στο πλαίσιο των επαφών με τους Κοινωνικούς Εταίρους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης συναντήθηκε σήμερα με την ΓΣΕΒΕΕ. Η συνεργασία που είχαμε ήταν ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Με τη ΓΣΕΒΕΕ συχνά συναντιόμαστε και έχουμε ανοιχτή γραμμή.

Η σημερινή μας συνάντηση ήταν κυρίως εστιασμένη στη διεθνή κρίση και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει στην χώρα μας.

Στο Υπουργείο Απασχόλησης ήδη έχουμε εκπονήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στρατηγική ολοκληρωμένη και στοχευμένη για την αντιμετώπιση της κρίσης, για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ.

Θέλω να τονίσω ότι θέματα που αφορούν είτε τους συνταξιούχους, είτε τα θέματα της προσωποκράτησης είναι θέματα τα οποία ήδη ως Υπουργείο τα έχουμε αποφασίσει και τα υλοποιούμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v