Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα από το London Business School

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του London Business School θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του, με θέμα “Το Οικονομικό Τοπίο Μετά την Κρίση”, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 στις 18.30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ημερίδα από το London Business School
Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του London Business School θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του, με θέμα αυτήν την φορά “Το Οικονομικό Τοπίο Μετά την Κρίση”, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009 στις 18.30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η Helene Rey, καθηγήτρια του London Business School. Η καθηγήτρια Helene Rey, πρωτοπόρος στην έρευνα για την παγκοσμιοποίηση και το διεθνές εμπόριο, θα μας δώσει μοναδικές εικόνες και απόψεις για το πώς μπορεί να μοιάζει το «Οικονομικό Τοπίο Μετά την Κρίση».

Την ομιλία της καθηγήτριας Helene Rey θα σχολιάσουν οι κ.κ.: 

*  Νίκος Καραμούζης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
* Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, LAMDA DEVELOPMENT 
*  Γιάννης Στουρνάρας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Διευθυντής, ΙΟΒΕ

Ανάμεσα στα άλλα, τα ερωτήματα που η καθηγήτρια Helene Rey θα επιχειρήσει να απαντήσει είναι εάν ο καπιταλισμός όπως τον γνωρίζουμε θα υποκατασταθεί από ένα νέο κρατισμό, πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει η κρατική παρέμβαση σε αυτό το νέο καθεστώς και εάν τελικά θα οδηγηθούμε σε ένα νέο οικονομικό μοντέλο. Το παγκόσμιο εμπόριο θα αποδυναμωθεί; και πως αυτό θα επηρεάσει τις δυτικές οικονομίες αλλά και τις περιφερειακές, όπως της Ελλάδας.

Την εκδήλωση θα την παρακολουθήσουν επιχειρηματίες, τραπεζίτες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η EUROBANK EFG και η GENESIS PHARMA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v