Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συναντήσεις Στυλιανίδη με διοικητές ΔΕΚΟ

Επιτάχυνση του έργου αναμένεται να ζητήσει ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης από τις διοικήσεις των εποπτευόμενων από το ΥΜΕ επιχειρήσεων με τις οποίες ξεκινά σήμερα μαραθώνιο συναντήσεων.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Συναντήσεις Στυλιανίδη με διοικητές ΔΕΚΟ
Επιτάχυνση του έργου αναμένεται να ζητήσει ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης από της διοικήσεις των εποπτευόμενων από το ΥΜΕ επιχειρήσεων με τις οποίες ξεκινά σήμερα μαραθώνιο συναντήσεων.

"Ποδαρικό" έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης με τον οποίο ο κ. Στυλιανίδης είχε την πρώτη συνάντησή του προκειμένου να ενημερωθεί για τις αλλαγές στον ΟΤΕ εν όψει της ανάληψης του management από την Deutsche Telekom, ενώ πιθανό αντικείμενο της συνάντησης να αποτελέσει και το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου που προτίθεται η νέα διοίκηση να εφαρμόσει στον ΟΤΕ.

Το μεσημέρι ο κ. Στυλιανίδης θα έχει συνάντηση με τους εργαζομένους της κεντρικής υπηρεσίας του ΥΜΕ, ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τις διοικήσεις των φορέων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο υπουργός Μεταφορών θα συναντηθεί με τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ, της ΕΘΕΛ, των ΗΛΠΑΠ και του ΗΣΑΠ.

Ο νέος υπουργός μετά την ενημέρωση που θα έχει από τις ΔΕΚΟ θα προχωρήσει στη λήψη αποφάσεων σε ό,τι αφορά τόσο τα πρόσωπα όσο και την πολιτική που σκοπεύει να εφαρμόσει. Κύκλοι του ΥΜΕ σημειώνουμε με έμφαση ότι η συνέχεια ενός έργου είναι σεβαστή, όμως παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και οι κανόνες.

Επίσης τονίζουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν με προσοχή και γνώμονα την παραγωγή έργου. "Ό,τι καλό υπάρχει θα διατηρηθεί, ενώ ταυτόχρονα θα συμπληρωθούν και τα κενά" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v