Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Προβόπουλου με κορυφαίους τραπεζίτες

Με κορυφαίους τραπεζίτες συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλος.

Συνάντηση Προβόπουλου με κορυφαίους τραπεζίτες
Συνάντηση με κορυφαίους τραπεζίτες είχε σήμερα το πρωί ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε πριν από τη συνεδρίαση της διυπουργικής, αφορούσε στην πορεία του πακέτου στήριξης των 28 δισ. ευρώ και στη ρευστότητα που διοχετεύεται στην αγορά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. Αράπογλου, Πεχλιβανίδης από την Εθνική Τράπεζα, Κωστόπουλος, Μαντζούνης από την Alpha, Νανόπουλος, Καραμούζης από τη Eurobank, Σάλλας από την Πειραιώς, Μηλιάκος από την Αγροτική.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11:00 ξεκίνησε η συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή των κ. Παπαθανασίου, Σουφλιά, Χατζηδάκη, Προβόπουλου.

Σημειώνεται πως από το μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή συστήνεται δυπουργική επιτροπή οικονομικής πολιτικής, αρμόδιας για τη συστηματική παρακολούθηση και τον συντονισμό εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της οικονομίας, των οικονομικών και της ανάπτυξης, στην οποία προεδρεύει ο πρωθυπουργός και συμμετέχουν ως μέλη οι υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v