Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Road Show του Invest in Greece

Ενημερωτική εκστρατεία διοργάνωσε ο Οργανισμός Invest in Greece σε Βιέννη, Μόναχο και Στουτγάρδη , όπου στελέχη του παρουσίασαν τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας.

Road Show του Invest in Greece
Ενημερωτική εκστρατεία διοργάνωσε ο Οργανισμός Invest in Greece σε Βιέννη, Μόναχο και Στουτγάρδη , όπου στελέχη του παρουσίασαν τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, καθώς και το ρόλο που διαδραματίζει στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης .

Οι κλάδοι της ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών, της υψηλής τεχνολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, με πολυάριθμη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών από διάφορους κλάδους.

Ο οργανισμός Invest in Greece συμετείχε την 1η Δεκεμβρίου 2008 σε Φόρουμ με τίτλο «Η Ελλάδα ως τόπος Επενδύσεων» που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Αυστρίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βιέννη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στη δυναμική της ελληνικής αγοράς και στο στρατηγικό ρόλο της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης περιοχής με 140 εκ. καταναλωτές.

Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν σε τομείς αιχμής, ενώ στελέχη του Οργανισμού Invest in Greece, είχαν και κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις, όπου παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα της χώρας για ανάπτυξη και επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Στο διάστημα από 2 έως και 4 Δεκεμβρίου 2008 ο Οργανισμός Invest in Greece συμετείχε σε Φόρουμ που διοργάνωσε το γραφείο ΟΕΥ και το Ελληνικό Προξενείο στο Μόναχο και την Στουτγάρδη αντίστοιχα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην οικονομική παρουσία της Ελλάδος στην ευρύτερη περιοχή και το σημαντικό ρόλο των ελληνικών εταιρειών, στο πλαίσιο μιας δυναμικής και στοχευμένης εξωστρέφειας που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια, ενώ εκτός από τους κλάδους ενέργειας (ΑΠΕ) και υψηλής τεχνολογίας, αναλύθηκαν οι επενδυτικές δυνατότητες που υπάρχουν στον τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v