Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του κ. Παπούλια με τον Γ. Προβόπουλο

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφτηκε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Προβόπουλος και τον ενημέρωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις προοπτικές στη διεθνή οικονομία.

Συνάντηση του κ. Παπούλια με τον Γ. Προβόπουλο
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφτηκε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Προβόπουλος και τον ενημέρωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις προοπτικές στη διεθνή οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές, για τις ισχυρές πιέσεις που συσσωρεύονται και στην εγχώρια οικονομία, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς την κατεύθυνση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

Στον διάλογο που είχε με τον κ. Παπούλια, ο επικεφαλής της ΤτΕ τόνισε πως "δεν πρέπει να περιμένουμε και πάρα πολλά από το G20 και να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά βεβαίως η συζήτηση βοηθάει".

Ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι δίνεται μια μεγάλη μάχη και είναι πάρα πολύ σωστό σε τέτοιες περιόδους οι τράπεζες να δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v