Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Πάγωμα" οφειλών στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση

Εξάμηνη αναστολή πληρωμών και υποχρεώσεων που έχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις προς το κράτος σχεδιάζει να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο επικοινωνιακής αντεπίθεσης.

Πάγωμα οφειλών στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση

Εξάμηνη αναστολή πληρωμών και υποχρεώσεων που έχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις προς το κράτος σχεδιάζει να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "το Βήμα".

Κατά το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το πάγωμα των οφειλών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ίδια δέσμη μέτρων που σκοπό θα έχει την επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης εν όψει και της ψήφισης του προϋπολογισμού.

Στη δέσμη μέτρων αναμένεται ακόμη να περιληφθούν μεταξύ άλλων, αλλαγές στον Τειρεσία με διαγραφή όσων καθυστέρησαν να εκπληρώσουν υποχρεώσεις τους για μικροποσά, κατάργηση της εισφοράς 0,6% υπέρ του Δημοσίου που προβλέπει ο νόμος 128 για τη δημιουργία ταμείου φυσικών καταστροφών και επιμήκυνση του χρόνου χορήγησης του επιδόματος ανεργίας στους μακροχρόνια ανέργους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v