Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δηλώσεις Αλογοσκούφη για Πειραιώς-Proton

Ως «εξέλιξη που συμβάλλει στην ευστάθεια του συστήματος» χαρακτήρισε ο ΥΠΟΙΟ την απόκτηση ποσοστού της Proton από την Πειραιώς, ενώ τόνισε ότι αν χρειαστεί να γίνει κάτι και από την πλευρά της κυβέρνησης, θα γίνει.

Δηλώσεις Αλογοσκούφη για Πειραιώς-Proton
Ως «εξέλιξη που συμβάλλει στην ευστάθεια του συστήματος» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης την απόκτηση ποσοστού της Proton Bank από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο υπουργός τόνισε παράλληλα πως «αν χρειαστεί να γίνει κάτι και από την πλευρά της κυβέρνησης, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει».

Παράλληλα ο κ. Αλογοσκούφης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ομιλίας του στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, αναφερόμενος στα μέτρα που θα λάβει η Ελλάδα για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος, τόνισε ότι «σε ορισμένα ζητήματα, κυρίως στο θέμα της εγγύησης των καταθέσεων, εμείς κινηθήκαμε πιο γρήγορα από τις άλλες χώρες. Εξετάζουμε και τα άλλα μέτρα που υπάρχουν στο ευρωπαϊκό οπλοστάσιο και ό,τι χρειάζεται να κάνουμε για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία του τραπεζικού μας συστήματος, θα το κάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v