Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση του Γ. Γόντικα από το ΙΟΒΕ στις 15/12

Την καθιέρωση τιμητικής διάκρισης σε πρόσωπα, που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ελληνική οικονομία, αποφάσισε το ΙΟΒΕ. Το τιμώμενο πρόσωπο εφέτος είναι ο κ. Γεώργιος Γόντικας, Επίτιμος Πρόεδρος της EFG.

Βράβευση του Γ. Γόντικα από το ΙΟΒΕ στις 15/12
Την καθιέρωση τιμητικής διάκρισης σε πρόσωπα, που με τη συνολική τους δράση έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ελληνική οικονομία, αποφάσισε το ΄Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Το τιμώμενο πρόσωπο εφέτος είναι ο κ. Γεώργιος Γόντικας, Επίτιμος Πρόεδρος της EFG Eurobank, με μακρά, επιτυχημένη θητεία στον τραπεζικό χώρο.

Η απονομή θα πραγματοποιείται σε ειδική ετήσια εκδήλωση, στην οποία μια εξέχουσα προσωπικότητα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό θα απευθύνεται σε ευρύ επιλεγμένο ακροατήριο για επίκαιρα ή και διαρθρωτικά ζητήματα της ελληνικής οικονομίας.

Στην πρώτη εκδήλωση της σειράς, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά του Ιδρύματος Ι.Λάτση στην Κηφισιά, προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Προβόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v