Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ΥΠΟΙΟ-ΥΜΕ με επικεφαλής D.T.

Την έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές και την Κομισιόν αναμένουν τώρα κυβέρνηση και Deutsche Telekom για να προχωρήσει η ενεργοποίηση της συμφωνίας στρατηγικής συμμαχίας στον ΟΤΕ.

Συνάντηση ΥΠΟΙΟ-ΥΜΕ με επικεφαλής D.T.
Την έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές και την Κομισιόν αναμένουν τώρα κυβέρνηση και Deutsche Telekom για να προχωρήσει η ενεργοποίηση της συμφωνίας στρατηγικής συμμαχίας στον ΟΤΕ, όπως ανέφεραν σήμερα σε δηλώσεις τους οι υπουργοί Οικονομίας και Μεταφορών καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της D.T. κ. Rene Obermann, μετά τη συνάντηση που είχαν το πρωί στο υπουργείο Οικονομίας.

Όπως είπε ο κ. Αλογοσκούφης, μετά την έγκριση της συμφωνίας από τη Βουλή απομένουν οι εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές αρχές των δύο χωρών για να προχωρήσει η συμφωνία προς όφελος των τηλεπικοινωνιών, των καταναλωτών και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας.

Στα οφέλη που προκύπτουν από τη συμφωνία αναφέρθηκε και ο υπουργός Μεταφορών κ. Κωστής Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι με τη στρατηγική συμφωνία για τον ΟΤΕ η χώρα μας επενδύει στις νέες τεχνολογίες "για να μη χαθεί το τρένο της ψηφιακής επανάστασης".

Από την πλευρά του, ο κ. Obermann δήλωσε υπερήφανος που επιλέχτηκε η εταιρία του για στρατηγικός σύμμαχος του ΟΤΕ, ενώ χαρακτήρισε επωφελή για όλους τη συμφωνία. Πρόσθεσε ότι η D.T. σέβεται τα μέχρι τώρα επιτεύγματα του ΟΤΕ και υπογράμμισε ότι ο όμιλος "μπορεί να συνεισφέρει περισσότερα, ειδικά στον τομέα της καινοτομίας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v