Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VISA Hellas: Επανεκλογή του προέδρου Λ. Κασούμη

Το νέο ΔΣ της VISA Hellas εξελέγη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιουνίου. Η σύνθεσή του παραμένει η ίδια με πρόεδρο τον κ. Λεωνίδα Κασούμη, Διευθυντή Διεύθυνσης Καρτών της Alpha Bank.

VISA Hellas: Επανεκλογή του προέδρου Λ. Κασούμη
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της VISA Hellas εξελέγη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιουνίου.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου παραμένει η ίδια, με πρόεδρο τον κ. Λεωνίδα Κασούμη, Διευθυντή Διεύθυνσης Καρτών Alpha Bank, και με μέλη τους:

- Γιώργο Βιντζηλαίο, Διευθυντή Κέντρου Κάρτας - Τράπεζα Κύπρου.
- Γιώργο Κοτσολάκη, Γενικό Διευθυντή Εurobank Cards.
- Βασίλη Κουτεντάκη, Aναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Καταναλωτικής Πίστης Ομίλου Πειραιώς.
- Άννα Πουλοπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Τραπεζικής Ιδιωτών, Attica Bank.
- Γιώργο Χαντζανδρέου, Διευθυντή Καρτών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο κ. Λεωνίδας Κασούμης, πρόεδρος της Visa Hellas και Διευθυντής Διευθύνσεως Καρτών της Alpha Bank δήλωσε: "Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η επανεκλογή μου ως προέδρου του Δ.Σ. της Visa Hellas. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη των καρτών πληρωμών Visa στην Ελλάδα, προσφέροντας στους καταναλωτές ασφαλή και πρακτική εναλλακτική στα μετρητά. Η εκπαίδευση των καταναλωτών στη σωστή χρήση των καρτών πληρωμών, καθώς επίσης η ασφάλεια των συναλλαγών και η επέκταση του δικτύου αποδοχής στην ελληνική αγορά αποτελούν για εμάς βασικές προτεραιότητες".

Παράλληλα, η Visa Hellas έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς με κύριο στόχο
την καταπολέμηση των κρουσμάτων παιδικής εκμετάλλευσης μέσω Internet. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιεί σημαντικές συνεργασίες με αρμόδιους θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς συμβάλλοντας στην πάταξη του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η VISA Hellas αποτελεί το forum των τραπεζών-μελών της Visa στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v