Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκροτήθηκε το πρώτο Δ.Σ. του HELAS

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος, ο οποίος αποτελείται από 29 ιδρυτικά μέλη, τα εκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και προχώρησαν στη συγκρότηση του πρώτου ΔΣ του Συνδέσμου.

Συγκροτήθηκε το πρώτο Δ.Σ. του HELAS

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος, ο οποίος αποτελείται από 29 ιδρυτικά μέλη που είναι εταιρείες παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, τα εκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν και προχώρησαν στη συγκρότηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

* Πρόεδρος Νικόλαος Χατζηαργυρίου εκπρόσωπος ΔΕΗ,
*Α΄ Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Τσαντίλας εκπρόσωπος ΡΟΚΑΣ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΒΕΕ,
* Β΄ Αντιπρόεδρος Ανδρέας Τζούρος εκπρόσωπος ΕΛΠΕ,
Γενικός Γραμματέας Αργύρης Οικονόμου εκπρόσωπος ΔΕΗ,
Ταμίας Δημήτρης Παπακωνσταντίνου εκπρόσωπος ΔΕΗ και μέλη Ανδρέας Πετροπουλέας εκπρόσωπος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και Σπυρίδων Παπαδημητρίου εκπρόσωπος ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Στους σκοπούς του Συνδέσμου HELAS περιλαμβάνονται:

* Η εκπροσώπηση και προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο στις αντίστοιχες Ενώσεις και Οργανισμούς,

* Η συστηματικότερη και αποτελεσματικότερη πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων φορέων σχετικά με ενεργειακά ζητήματα εν γένει και ειδικότερα σχετικά με τις υπάρχουσες νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις,

* Η διατύπωση προτάσεων με σκοπό την αποτελεσματικότερη συμμόρφωση στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και την επίλυση των προβλημάτων που συνδέονται με την ανάπτυξη κάθε ενεργειακής δραστηριότητας,

* Η προώθηση με κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσο της έρευνας σε κάθε είδους θέματα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τον ενεργειακό τομέα.

Το Δ.Σ. αποφάσισε την εκπροσώπηση του Συνδέσμου στο Διοικητικό Συμβούλιο της EURELECTRIC από τον κ. Ν. Χατζηαργυρίου, πρόεδρο του Συνδέσμου, με αναπληρωτή τον κ. Δ. Παπακωνσταντίνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v