Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέσα στον Ιούνιο ο διαγωνισμός της ΑΜΕΛ για ΑΤΜ

Έως το τέλος του μήνα θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός της ΑΜΕΛ που αφορά στην τοποθέτηση μηχανημάτων ΑΤΜ στους σταθμούς του μετρό. Η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Μέσα στον Ιούνιο ο διαγωνισμός της ΑΜΕΛ για ΑΤΜ
Έως το τέλος του μήνα θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός της ΑΜΕΛ που αφορά στην τοποθέτηση μηχανημάτων ΑΤΜ στους σταθμούς του μετρό. Η προκήρυξη του διαγωνισμού βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αυτή τη στιγμή εξετάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες από τη νομική υπηρεσία της εταιρίας.

Το κριτήριο κατακύρωσης του διαγωνισμού θα είναι η υψηλότερη προσφορά. Στον διαγωνισμό αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των τραπεζών καθώς οι σταθμοί του μετρό θεωρούνται σημεία υψηλής προβολής από τα οποία σε καθημερινή βάση διέρχονται περισσότεροι από 700.000 χιλιάδες άνθρωποι.

Έως τις αρχές του έτους στους σταθμούς του μετρό υπήρχαν τοποθετημένα ΑΤΜ της Εθνικής, τα οποία όμως αποσύρθηκαν μετά τη λήξη της σχετικής σύμβασης που είχε υπογράψει η τράπεζα με την ΑΜΕΛ.

Η ΑΜΕΛ πρόκειται να προχωρήσει στην προκήρυξη νέου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση των διαφημιστικών πλαισίων στους σταθμούς του μετρό καθώς και τη χρήση της επιφάνειας αριθμού συρμών.

Ωστόσο ο διαγωνισμός αυτός δεν θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με αυτόν για τα ΑΤΜ, καθώς είναι πιο σύνθετος και επιθυμία της διοίκησης είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγοράς αφού η προηγούμενη προσπάθεια για τη μίσθωση διαφημιστικών πλαισίων δεν είχε αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v