Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Προβόπουλο - Λουρή προτείνει το ΓΣ

Το διορισμό του κ. Γ. Προβόπουλου στη θέση του διοικητή και της κ. Ελένης Λουρή-Δενδρινού στη θέση του υποδιοικητή προτείνει στην κυβέρνηση το ΓΣ της ΤτΕ, εν όψει της αποχώρησης των κ. Γκαργκάνα και Παλαιοκρασσά αντιστοίχως.

ΤτΕ: Προβόπουλο - Λουρή προτείνει το ΓΣ
Το διορισμό του κ. Γ. Προβόπουλου στη θέση του διοικητή και της κ. Ελένης Λουρή-Δενδρινού στη θέση του υποδιοικητή προτείνει στην κυβέρνηση το Γ.Σ. της ΤτΕ, εν όψει της αποχώρησης των κ. Γκαργκάνα και Παλαιοκρασσά αντιστοίχως.

Ειδικότερα, το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, εν όψει της αποχώρησης, μετά τη λήξη της θητείας τους στις 14 Ιουνίου 2008, του διοικητή και του ενός υποδιοικητή κ. Νικολάου X. Γκαργκάνα και Νικολάου Παλαιοκρασσά, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη σημερινή συνεδρίασή του να προτείνει προς το υπουργικό συμβούλιο, βάσει του άρθρου 29 του καταστατικού της τράπεζας, τον διορισμό του κ. Γεωργίου Προβόπουλου στη θέση του διοικητή και της κ. Ελένης Λουρή-Δενδρινού στη θέση του υποδιοικητή αυτής.

Προηγουμένως, το Γενικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να απονείμει στον αποχωρούντα διοικητή κ. Νικόλαο X. Γκαργκάνα τον τίτλο του Επίτιμου Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v