Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΟΕ: "Αυθαίρετες" οι αυξήσεις μισθών στην Εθνική

Αυθαίρετη χαρακτηρίζει η ΟΤΟΕ την ανακοίνωση αυξήσεων στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που ανακοινώθηκε νωρίτερα.

ΟΤΟΕ: Αυθαίρετες οι αυξήσεις μισθών στην Εθνική
Αυθαίρετη χαρακτηρίζει η ΟΤΟΕ την ανακοίνωση αυξήσεων στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που ανακοινώθηκε νωρίτερα. 

Όπως αναφέρει το σωματείο, η κίνηση της ΕΤΕ υπονομεύει το θεσμό των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων, ενώ καταγγέλει ακόμη την αμφισβήτηση του συνδικαλιστικού κινήματος εκ μέρους του κ. Τάκη Αράπογλου "με την πολιτική κάλυψη της Κυβέρνησης", όπως αναφέρει.

"Η ΟΤΟΕ καλεί τη ΓΣΕΕ, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και προσωπικά τον Πρωθυπουργό της χώρας να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά, ανακαλώντας στην δημοκρατική τάξη τον κ. Αράπογλου", τονίζει το σωματείο.

Παράλληλα, η ΟΤΟΕ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες σε θεσμικό επίπεδο για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες και την κατάρτιση κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, απέστειλε σήμερα επίσημη πρόσκληση που απευθύνεται στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος (ΕΣΤΕ) και στον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v