Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηδάκης: Η συμφωνία με DT θωρακίζει τον ΟΤΕ

Καθησυχαστικός για το ενδεχόμενο αλλαγής των εργασιακών σχέσεων με την έλευση της D.T. στον ΟΤΕ εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών κ. Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της ΔΕΤ του ΟΗΕ.

  • του Ηλία Ντράλλου
Χατζηδάκης: Η συμφωνία με DT θωρακίζει τον ΟΤΕ
Καθησυχαστικός για το ενδεχόμενο αλλαγής των εργασιακών σχέσεων με την έλευση της D.T. στον ΟΤΕ αλλά και για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και των καταναλωτών εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών κ. Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών του ΟΗΕ.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εβδομάδα. Η συμφωνία με την D.T. θωρακίζει τον ΟΤΕ, τους καταναλωτές και τους εργαζομένους. Πρόκειται για μια ισορροπημένη συμφωνία, με το Δημόσιο να έχει το δικαίωμα βέτο σε κρίσιμες αποφάσεις. Η όποια συμφωνία θα εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».

Όσον αφορά Στους εργαζομένους του ΟΤΕ, παράγοντες του υπουργείου Μεταφορών σημειώνουν ότι η D.T. δεν πρόκειται να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς του οργανισμού στο εγγύς μέλλον και αυτό αποτελεί διαβεβαίωση από την πλευρά των Γερμανών.

Πάντως, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών έλαβε θέση υπέρ της σύναψης στρατηγικής συνεργασίας της D.T. με τον ΟΤΕ, σημειώνοντας: "Ο ΟΤΕ περνάει σε δεύτερο στάδιο μεταρρύθμισης. Έχουν παρθεί πολύ σωστές αποφάσεις".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v