Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Εθιμοτυπική" συνάντηση Καραμανλή - Γκαργκάνα

Καθαρά εθιμοτυπικού χαρακτήρα θα είναι η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα.

  • του Γιώργου Μαντέλα
Εθιμοτυπική συνάντηση Καραμανλή - Γκαργκάνα
Καθαρά εθιμοτυπικού χαρακτήρα ήταν η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για την τελευταία επίσκεψη του νυν διοικητή της ΤτΕ με τη σημερινή του ιδιότητα στον κ. Καραμανλή, καθώς εντός του Μαΐου αποχωρεί από τη θέση του.

Υπενθυμίζεται ότι το Euro2day.gr είχε προαναγγείλει τη σημερινή συνάντηση από τις αρχές της εβδομάδας, δίνοντας τον τόνο της αποχώρησης Γκαργκάνα από τη θέση του, στην οποία αναμένεται να τον διαδεχτεί ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γ. Προβόπουλος.

-- Η δήλωση του κ. Γκαργκάνα

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ  Γκαργκάνας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είχα ζητήσει να συναντήσω τον πρωθυπουργό για να συζητήσω μαζί του θέματα σχετικά με τη διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος, ενόψει της λήξης της θητείας μου.

Όπως γνωρίζετε, έχω συνολική θητεία 12 ετών στη διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος, πρώτα ως υποδιοικητής και μετά, από τον Ιούνιο του 2002, ως διοικητής. Έπειτα από 33 συνολικά χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στην Τράπεζα της Ελλάδος -γιατί πρωτοπροσλήφθηκα ως ανώτατο στέλεχος τον Ιανουάριο του 1975 από τον μακαρίτη τον Ζολώτα- νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από τη διοίκηση της τράπεζας στις 14 Ιουνίου που λήγει η θητεία μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v