Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε καλό δρόμο οι επαφές με DT για ΟΤΕ

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ, όπως σημειώνουν κύκλοι του ΥΠΟΙΟ μετά τη σημερινή συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της DT. Συνέντευξη Τύπου αύριο από τον Α. Βγενόπουλο για ΟΤΕ.  

  • της Έλενας Λάσκαρη
Σε καλό δρόμο οι επαφές με DT για ΟΤΕ
Πολύ κοντά στο κλείσιμο του deal για τον ΟΤΕ φαίνεται να βρίσκεται η κυβέρνηση.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υπουργών Οικονομίας και Μεταφορών με τον αντιπρόεδρο της Deutsche Telekom και όπως σημειώνουν κύκλοι του κ. Γ. Αλογοσκούφη οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επίτευξη μιας ισορροπημένης συμφωνίας.

Νωρίτερα, από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, και Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, είχαν σήμερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Deutsche Telekom κ. Karl- Gerhard Eick.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, στη συνάντηση έγινε επισκόπηση της προόδου των συζητήσεων για τη σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ.

Εν τω μεταξύ, οι νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Οργανισμού θα είναι το θέμα της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο αντιπρόεδρος της Marfin Investment Group, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 13:30.

Υπενθυμίζεται ότι η Marfin Investment Group είχε ανακοινώσει στις 16/3 την υπογραφή συμφωνίας με την Deutsche Telekom για την πώληση 98.026.324 μετοχών του ΟΤΕ (ήτοι ποσοστό 19,99%), προς 26 ευρώ ανά μετοχή.

Συμβολική κατάληψη από την ΟΜΕ - ΟΤΕ

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του ΟΤΕ πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΕ - ΟΤΕ, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην έλευση της Deutsche Telekom στον Οργανισμό.

Αν και έχουν προσωρινά αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις αντιδράσεις τους και τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομίας και Μεταφορών.

Αύριο σκοπεύουν να συγκεντρωθούν στις 5 το απόγευμα έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με σκοπό να αναδείξουν την εθνική σημασία που έχει ο Οργανισμός για τη χώρα.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v