Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκληρή στάση ΕΤΕ, Alpha, EFG για ΣΣΕ

Εθνική, Alpha Bank και Eurobank είναι οι τράπεζες οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν διαπιστεύσει τους εκπροσώπους τους για τις διαπραγματεύσεις με την ΟΤΟΕ εν όψει της υπογραφής της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

  • του Γιώργου Μαντέλα
Σκληρή στάση ΕΤΕ, Alpha, EFG για ΣΣΕ
Εθνική, Alpha Bank και EFG Eurobank - Ergasias είναι οι τρεις τράπεζες οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν διαπιστεύσει τους εκπροσώπους τους για τις διαπραγματεύσεις με την ΟΤΟΕ, εν όψει της υπογραφής της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Χθες το μεσημέρι, η Εμπορική ήταν η τελευταία τράπεζα που ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις, αλλά η σκληρή στάση την οποία κρατούν, μέχρι τώρα, οι τρεις μεγάλοι της αγοράς δυσχεραίνει την κατάσταση.

Ήδη, η εκτελεστική επιτροπή της ΟΤΟΕ προτίθεται αύριο το μεσημέρι να συνεδριάσει εκτάκτως, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση όπως διαμορφώνεται και να αποφασίσει τις δράσεις τις οποίες θα αναλάβει, προκειμένου να πιέσει για το ξεμπλοκάρισμα της υπόθεσης.

Πληροφορίες θέλουν την υπουργό Απασχόλησης να πιέζει προς την κατεύθυνση της έναρξης των διαπραγματεύσεων, αλλά η σκληρή στάση των τριών μεγάλων δεν δείχνει να κάμπτεται. Γι' αυτό και θα ζητηθεί, εντός των προσεχών ημερών, η παρέμβαση του υπουργού Οικονομίας για να λυθεί το ζήτημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v