ΟΛΠ-ΟΛΘ: Μηνυτήρια αναφορά από ΠΣΕ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικά κολάσιμων πράξεων στα πλαίσια της λειτουργίας των ΟΛΠ - ΟΛΘ.

ΟΛΠ-ΟΛΘ: Μηνυτήρια αναφορά από ΠΣΕ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικά κολάσιμων πράξεων στα πλαίσια της λειτουργίας των λιμένων Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, η οποία έχει διαταραχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών ζημιών στις εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, εξώδικος διαμαρτυρία κατά των εταιριών ΟΛΠ Α.Ε. και ΟΛΘ Α.Ε., κοινοποιούμενη προς τον εποπτεύοντα υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, επιδόθηκε για λογαριασμό πολλών επιχειρήσεων-μελών του ΠΣΕ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην εξώδικη διαμαρτυρία, αφού επισημαίνεται ότι οι μέχρι σήμερα ζημίες που έχουν επιφέρει οι απεργιακές κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στις ίδιες τις επιχειρήσεις, στην οικονομία και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα είναι καταστροφικές, καλούνται οι διοικήσεις του ΟΛΠ Α.Ε. και του ΟΛΘ Α.Ε. να λάβουν άμεσα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα προς αποκατάσταση της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας των λιμένων ευθύνης τους, προκειμένου να ασκείται απρόσκοπτα η εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνεται ότι θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v