Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TRS: Εμείς υποβάλαμε φθηνότερη προσφορά

Ανακριβή χαρακτηρίζει η Thales Raytheon Systems δημοσιεύματα του Τύπου που ανακηρύσσουν ως μειοδότη του διαγωνισμού την ανταγωνίστρια κοινοπραξία, τονίζοντας ότι η προσφορά της ήταν κατά 6,6 εκατ. ευρώ φθηνότερη.

TRS: Εμείς υποβάλαμε φθηνότερη προσφορά
Ανακριβή χαρακτηρίζει η Thales Raytheon Systems δημοσιεύματα του Τύπου που ανακηρύσσουν ως μειοδότη του διαγωνισμού την ανταγωνίστρια κοινοπραξία.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, ”σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα της αξιολόγησης, όπως αυτό ανακοινώθηκε ενώπιον και των δύο κοινοπραξιών, η TRS κατέθεσε συνολική προσφορά (συμπεριλαμβανομένου και του κόστους για το OSDTR για την παροχή υπηρεσιών με μίσθωση για 5 επιπλέον έτη που ζητήθηκε μετά τη λήξη της δεκαετίας) σημαντικά πιο συμφέρουσα από αυτήν της ανταγωνίστριας εταιρίας.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, η προσφορά της TRS ήταν συνολικά κατά 6.642.987 ευρώ φθηνότερη του ανταγωνισμού.

Από αυτό, αναφέρεται, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η TRS είναι ο πραγματικός μειοδότης του διαγωνισμού C4I.

Από το σύνολο της προσφοράς, ύψους 318 εκατ. ευρώ, τα 178 εκατ. ευρώ ανατίθενται στους Έλληνες υπεργολάβους της κοινοπραξίας Δέλτα-Singular, Space Hellas, Ιnfo-Quest και ΟΤΕ, καταλήγει το δελτίο Τύπου της Thales Raytheon Systems.

Στην κοινοπραξία ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, με επικεφαλής την Thales Raytheon Systems (TRS), συμμετέχουν η γαλλική Thales, οι αμερικανικές Raytheon και Motorola, οι βρετανικές Control Risks Group, ΒΑΕ Systems και οι ελληνικές ηγετικές εταιρείες ΟΤΕ, Δέλτα-Singular, Space Hellas και Ιnfo-Quest.

”Η κοινοπραξία διαθέτει 35 χρόνια εμπειρία και έχει δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία σε 12 Ολυμπιάδες. Έχει παραδώσει πάνω από 60 σύνθετα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου σε 24 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργάζεται αποτελεσματικά με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και κουλτούρας παραδίδοντας έγκαιρα τα έργα της. Είναι αφοσιωμένη στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με συνολικά προγράμματα ύψους 6 δισ. ευρώ”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v