Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑ Αττικής: Στόχος οι 90.000 συνδέσεις στην 5ετία

Ενενήντα χιλιάδες νέες συνδέσεις είναι ο στόχος της ΕΠΑ Αττικής για την επόμενη πενταετία, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της υπογραφής συμφωνίας με την εταιρία λιανικής πώλησης αερίου ”Αέριο Προαστίων”, που αποτελείται από την ΕΥΔΑΠ, τον Ακτωρα και την ΕΛ.ΤΕΧ.

ΕΠΑ Αττικής: Στόχος οι 90.000 συνδέσεις στην 5ετία
Ενενήντα χιλιάδες νέες συνδέσεις στην οικιακή, εμπορική και βιομηχανική κατανάλωση είναι ο στόχος της ΕΠΑ Αττικής για την επόμενη πενταετία, ενώ στα πλάνα είναι και η γενικευμένη χρήση φυσικού αερίου στους καυστήρες όλων των πολυκατοικιών.

Ο στόχος αυτός ανακοινώθηκε σήμερα από τον γενικό διευθυντή της ΕΠΑ Αττικής, Δ. Ζήση, κατά τη διάρκεια της υπογραφής συμφωνίας με την εταιρία λιανικής πώλησης αερίου ”Αέριο Προαστίων”, που αποτελείται από την ΕΥΔΑΠ, τον Ακτωρα και την ΕΛ.ΤΕΧ.

Σύμφωνα με τον Δ. Ζήση, οι περσινές πωλήσεις σε φυσικό αέριο έφτασαν τα 48 εκατομμύρια κυβικά μέτρα και τα έσοδα ανήλθαν στα 12,5 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και η κατασκευή 30 χιλιομέτρων δικτύων των 4 bar.

Σε ό,τι αφορά τους πωλητές, η δραστηριότητα των οποίων θα αρχίζει σε περίπου 2 μήνες, σύμφωνα με τον Δ. Κούτρα του Ακτωρα θα προσφέρουν στους καταναλωτές:

1) Ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικών εγκαταστάσεων και συσκευών, 2)χρηματοδοτικές διευκολύνσεις και 3) υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v