Συνάντηση Πιερρακάκη-Θεοδωρόπουλου: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ

Το κράτος να είναι σύμμαχος της επιχειρηματικότητας, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και υποστηρίζοντας την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία, το μήνυμα του ΥΠΟΙΚ.

Συνάντηση Πιερρακάκη-Θεοδωρόπουλου: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ

Τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Σπύρο Θεοδωρόπουλο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής σχολίασε στο Facebook ο Κυριάκος Πιερρακάκης: 

Είχα τη χαρά να συζητήσω με τον Πρόεδρο του SEV Hellenic Federation of Enterprises Σπύρο Θεοδωρόπουλο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ενίσχυση του επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος πάνω στο στέρεο έδαφος της οικονομικής και δημοσιονομικής σταθερότητας που έχει κατακτήσει η χώρα.

Στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ ώστε το κράτος να είναι σύμμαχος της επιχειρηματικότητας, μειώνοντας τη γραφειοκρατία, υποστηρίζοντας την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία και έχοντας την ευημερία των πολιτών ως σταθερό στόχο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v