Μειώθηκαν 0,8% οι τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία το Δεκέμβριο

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Δεκέμβριο, σε σύγκριση με τον δείκτη του Νοεμβρίου 2024, παρουσίασε αύξηση 0,5% έναντι μη μεταβολής που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2023

Μειώθηκαν 0,8% οι τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία το Δεκέμβριο

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς), με έτος βάσης 2021=100,0 και μήνα αναφοράς τον Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 0,8% έναντι μείωσης 6,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2023 με το 2022.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2024, σε σύγκριση με τον δείκτη του Νοεμβρίου 2024, παρουσίασε αύξηση 0,5% έναντι μη μεταβολής που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2023.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2024 - Δεκεμβρίου 2024, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2023 - Δεκεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 2,2% έναντι μείωσης 7,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v