Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Στη Γενική Συνέλευση για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης, εκτός από τη δια ζώσης διαδικασία, να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

H Γενική Συνέλευση της Εκλογικής Διαδικασίας των μελών της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε ην Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 σε αίθουσα του ξενοδοχείου PORTES LITHOS στη Νέα Ποτίδαια.

Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης, εκτός από τη δια ζώσης διαδικασία, να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά για την εκλογή νέου Δ.Σ., σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά από τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έγινε η Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Προεδρείου που θα εκπροσωπεί το Σωματείο από τώρα και μέχρι τη λήξη της τριετούς θητείας του. Η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι η εξής:

1. Τάσιος Γρηγόριος - Πρόεδρος

2. Λασπάς Ιωάννης - Αντιπρόεδρος

3. Γατσιός Λάζαρος - Γεν. Γραμματέας

4. Καπούλας Χρήστος - Αντιπρόεδρος Οικονομικών

5. Κουγιώνης Κωνσταντίνος – Σύμβουλος

Όπως τόνισε ο πρόεδρος κύριος Τάσιος «το μήνυμα της ΓΣ ήταν ξεκάθαρο. Ενότητα με περισσότερη δουλειά από το νέο ΔΣ. Πίεση σε τοπικό επίπεδο, αλλά και μέσω των συλλογικών οργάνων μας προς την κεντρική διοίκηση. Γιατί ο κλάδος δεν είναι μόνο χρήσιμος για την αύξηση του ΑΕΠ ή ανάλογα με τις ανάγκες του προϋπολογισμού να "διορθώνει" αστοχίες του παρελθόντος. Ανταγωνιστικός ξενοδόχος σημαίνει και επιχειρηματικά "ζωντανός"».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v