Στην «Παγκόσμια Εβδομάδα Eπενδυτή» συμμετέχει και φέτος το Χρηματιστήριο Αθηνών

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Διεθνής Οργανισμός Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χρηματιστηρίων. Τι θα περιλαμβάνει.

Στην «Παγκόσμια Εβδομάδα Eπενδυτή» συμμετέχει και φέτος το Χρηματιστήριο Αθηνών

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Χρηματιστήριο Αθηνών συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Eπενδυτή (World Investor Week) που συνδιοργανώνουν ο Διεθνής Οργανισμός Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς (IOSCO) και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χρηματιστηρίων (WFE). Χρηματιστήρια από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια προώθησης του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Παγκόσμια Εβδομάδα Eπενδυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την διοργάνωση τελετών Έναρξης ή Λήξης της Αγοράς “Ring the Bell for Financial Literacy” σε πολλά Χρηματιστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος 7 - 13 Οκτωβρίου 2024.

Φέτος, την έναρξη συνεδρίασης της 7ης Οκτωβρίου για το Χρηματιστήριο Αθηνών, θα κηρύξει η κυρία Ζέττα Μ. Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή. Η προσέλευση σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 09:30. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:25, ενώ στις 10:40, θα λάβει χώρα δεξίωση υποδοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v