Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Ολοκληρώθηκε το Greek Tourism Workshop Tokyo την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου με την προσέλευση 67 Ιαπώνων τουριστικών πρακτόρων.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Με την προσέλευση 67 Ιαπώνων τουριστικών πρακτόρων, ολοκληρώθηκε στο Τόκιο, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, το Greek Tourism Workshop Tokyo 2024.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την καθιερωμένη ποιοτική εκδήλωση προώθησης του ελληνικού τουρισμού της Tourism Media & Events, που διαλαμβάνει χώρα σε προορισμούς, άμεσου ή μακροπρόθεσμου ενδιαφέροντος, του ελληνικού τουρισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Hotel Gajoen Tokyo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τιμώμενος προορισμός ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, απευθύνοντας χαιρετισμό, η Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο, κα Μαρίνα Σπανού, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ παρευρέθη εκπροσωπώντας την Ιαπωνική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (JATA), ο κ. Tadashi Shimura.

Ακολούθησε η παρουσίαση της τιμώμενης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΚΜ, κ. Λεωνίδα Τσιαντή, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευρύτερη περιοχή αλλά και την ιδιαίτερη σπουδή της για την αγορά της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι οι επόμενες εκδηλώσεις της Tourism Media & Events για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού θα πραγματοποιηθούν στην Ουτρέχτη, στις 22 Οκτωβρίου 2024 και στην Αμβέρσα, στις 24 Οκτωβρίου 2024 με το Greek Tourism Roadshow.

Ακολουθεί το Greek Luxury Tourism Workshop που αφορά στην προβολή του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας, στο Σικάγο (Η.ΠΑ), στις 21 Νοεμβρίου 2024.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού της Tourism Media & Events για το 2024, ολοκληρώνεται με το Greek Tourism Workshop στη Φρανκφούρτη, στις 4 Δεκεμβρίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v