Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΑ με τον «ΣΕΒ» της Ινδίας

Στην εκδήλωση την Τρίτη με τη Συνομοσπονδία Ινδικής Βιομηχανίας θα συμμετέχουν επιχειρήσεις της ασιατικής χώρας που δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: ICT, Φάρμακα, Τουρισμός, Εκπαίδευση, κτλ.

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΑ με τον «ΣΕΒ» της Ινδίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η Συνομοσπονδία Ινδικής Βιομηχανίας (Confederation of Indian Industry - CII) διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: "Greece - India, Business Opportunities", στο κτίριο του ΕΒΕΑ, "Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κων/νος Μίχαλος" (Αμερικής 8) την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:00.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ινδικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: ICT, Φάρμακα, Τουρισμός, Εκπαίδευση, κτλ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική λίστα με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο ΕΒΕΑ συμπληρωμένο ένα Δελτίο Συμμετοχής που μπορούν να βρουν, επίσης, στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΒΕΑ.

Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v