Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη στο ξενοδοχείο The Met. Είσοδος δωρεάν. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Αυξήθηκε σε 150 ο αριθμός των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει σήμερα και αύριο (9 και 10 Σεπτεμβρίου) η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), στο ξενοδοχείο The Met (από τις 10:00 έως τις 18:00).

Αντίστοιχα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ξεπερνούν πλέον τις 3.500 οι θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν προσωπικό, από όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και όλους τους τομείς εξειδίκευσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-sep2024

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και να μάθουν για τις δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Επισημαίνεται ότι επειδή οι αναζητούντες εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επιτόπου πολλές συνεντεύξεις εργασίας, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος.

Η λίστα με τις θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις επιχειρήσεις, βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/h-karier-thess-9-10-sept=eidikotites=

Επίσης, αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν επιτόπου συμμετοχή στα δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops) που αφορούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

Τα αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα των παράλληλων αυτών δράσεων, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/hmeres-karieras-workshops-symvouleytikis=

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner).

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr

Περισσότερα σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v