SKY express: Μειωμένες τιμές 30% στους νεοδιορισθέντες και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Για τους νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% σε όλο το δίκτυο προορισμών εσωτερικού, προκειμένου να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους στις περιοχές τοποθέτησης και ανάληψης καθηκόντων.

SKY express: Μειωμένες τιμές 30% στους νεοδιορισθέντες και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Μειωμένες τιμές 30% στους νεοδιορισθέντες και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς προσφέρει η SKY express.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχώρησε και φέτος σε μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς για την έμπρακτη στήριξη του έργου των εκπαιδευτικών λειτουργών της χώρας για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025.

Για τους νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% σε όλο το δίκτυο προορισμών εσωτερικού, προκειμένου να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους στις περιοχές τοποθέτησης και ανάληψης καθηκόντων. Η περίοδος κράτησης εκτείνεται έως 04/09/2024 και ισχύει για έως 2 κρατήσεις απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής για έναν επιβάτη.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει για τη διάρκεια όλου του εκπαιδευτικού έτους 2024-2025 σταθερή έκπτωση 30% για τις μετακινήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από και προς τον τόπο ανάληψης υπηρεσίας. Η έκπτωση ισχύει για έως και 10 κρατήσεις ανά εκπαιδευτικό, απλής διαδρομής ή μετ' επιστροφής, απευθείας ή με ενδιάμεσο σταθμό για οποιαδήποτε από τους 33 προορισμούς εσωτερικού του δικτύου της SKY express. Ισχύει για κρατήσεις θέσεων έως 15/06/2025 και για πτήσεις έως 30/06/2025.

«Είμαστε σταθερά δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της. Με μεγάλη χαρά και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η SKY express συνεχίζει την πρωτοβουλία για την στήριξη του έργου των νεοδιορισθέντων και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της χώρας. Αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελούν και με τις δράσεις μας δηλώνουμε σταθερά παρόντες, αρωγοί στο λειτούργημά τους. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας, καλή και δημιουργική χρονιά» δήλωσε ο Γιώργος Λιούμπης, General Manager της SKY express.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v