ΒΕΘ: Δίνει το παρών με θεματική ενότητα στην 88η ΔΕΘ

Για τις επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή, το ΒΕΘ θα παρέχει δωρεάν τον εκθεσιακό χώρο, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις - μέλη του να επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος κατασκευής και διαμόρφωσης του χώρου.

ΒΕΘ: Δίνει το παρών με θεματική ενότητα στην 88η ΔΕΘ

Με μια θεματική ενότητα, που αφορά στο κτήριο, στο έπιπλο και στη διακόσμηση ετοιμάζεται να δώσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης το δυναμικό του παρών στην 88η ΔΕΘ, που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά την πετυχημένη περσινή συμμετοχή του το ΒΕΘ με τη θεματική ενότητα για την ένδυση, υπόδηση, και αξεσουάρ «Thessfashion», που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, φέτος έρχεται με τους άκρως δυναμικούς κλάδους, που αφορούν στο κτήριο, έπιπλο και διακόσμηση, στο περίπτερο 16, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Στόχος του ΒΕΘ είναι η προβολή και ενίσχυση της εξωστρέφειας των εν λόγω κλάδων δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν για λιανικές πωλήσεις στο χώρο της ΔΕΘ τηρώντας τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις τόσο από την νομοθεσία, όσο και από τον εσωτερικό κανονισμό της Έκθεσης.

Για τις επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους, το ΒΕΘ θα παρέχει δωρεάν τον εκθεσιακό χώρο, έτσι ώστε οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις - μέλη του να επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος κατασκευής και διαμόρφωσης του χώρου που θα τους παραχωρηθεί και ανέρχεται σε 28 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% ανά τ.μ. Επισημαίνεται ότι για την εξασφάλιση του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, τα δε αναλογούντα, ανά επιχείρηση, τ.μ. θα οριστικοποιηθούν μετά την εκδήλωση του συνολικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v