Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρήστος Σταϊκούρας: Το νέο Ειρηνοδικείο Πύλου θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών

«Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η Πύλος, το επόμενο καλοκαίρι, θα αποκτήσει νέο Ειρηνοδικείο, ένα καλύτερο κτίριο που θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας των δικαστικών λειτουργών», τόνισε ο υπουργός.

Χρήστος Σταϊκούρας: Το νέο Ειρηνοδικείο Πύλου θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών

Στη θεμελίωση του νέου σύγχρονου Ειρηνοδικείου Πύλου παραβρέθηκε, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το νέο κτίριο του Ειρηνοδικείου Πύλου, προϋπολογισμού κατασκευής άνω του 1 εκατ. ευρώ, εντάσσεται σε μια σειρά από έργα ανέγερσης ή αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του τομέα της Δικαιοσύνης σε όλη την Επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 70 εκατ. ευρώ, που εκτελούνται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του εποπτευόμενου φορέα του της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.

Κατά την τοποθέτησή του στην τελετή θεμελίωσης του έργου, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε: «Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η Πύλος, το επόμενο καλοκαίρι, θα αποκτήσει νέο Ειρηνοδικείο, ένα καλύτερο κτίριο που θα βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας των δικαστικών λειτουργών».

«Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθεια για την αναβάθμιση του κτιριακού δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης, σε όλη την Επικράτεια, ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», κατέληξε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v