Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024 μέσω των ΚΥΔ

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024 μέσω των ΚΥΔ

Τη δυνατότητα οι αγρότες να υποβάλλουν από σήμερα την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 και μέσω των Πιστοποιημένων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Παράλληλα, συνεχίζει και παραμένει σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον στο κυβερνητικό νέφος (gov.gr) και η online EAE 2024.

Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Τονίζεται ότι η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024, υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr από τον ίδιο τον δικαιούχο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του είτε:

*Μέσω σύνδεσης με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet

*Μέσω των Πιστοποιημένων Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών, άμεσα αναμένεται η έκδοση της σχετικής εγκυκλίου καθώς και οι εφαρμοστικές οδηγίες «Υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024», όπως επίσης και η δημοσιοποίηση προγράμματος εκπαιδευτικών εκδηλώσεων ενημερωτικών ημερίδων και δράσεων υπό την αιγίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την υποβοήθηση της υποβολής της ΕΑΕ 2024στα πιστοποιημένα ΚΥΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v