Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΒ: Αιτήσεις για Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλία

Πρόκειται για τη δεύτερη ειδικότητα στην οποία υλοποιείται η πρωτοβουλία «Skills4Jobs» στην περιοχή της Θεσσαλίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Η προθεσμία.

ΣΕΒ: Αιτήσεις για Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλία

Το «Skills4Jobs για Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων στη Θεσσαλία» υλοποιείται από τον ΣΘΕΒ και τον ΣΕΒ με στόχο τη διασύνδεση και απασχόληση νέων αποφοίτων της τεχνικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης με τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.

Η δράση απευθύνεται σε νέες και νέους που έχουν αποφοιτήσει από την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε συναφείς ειδικότητες, χωρίς προηγούμενη ή με μικρή προϋπηρεσία και προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αναφέρει ανακοίνωση.

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, διά ζώσης από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου από το Κ.Δ.Β.Μ. Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ.
  • Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και συμβουλευτική επαγγελματικής καθοδήγησης.
  • Εκπαίδευση σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης από τη Google.
  • Ευκαιρίες απασχόλησης σε μία από τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΘΕΒ στη Θεσσαλία.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 21 Ιουλίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

Υποστηρικτές της δράσης είναι το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ και το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, μεγάλοι χορηγοί οι COSMOS ALUMINIUM AE, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΑΕΒΕ και EXALCO S.A και χορηγοί οι BRETAS SA, ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε., ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΛ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι οι «Συντηρητές Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων» είναι η δεύτερη ειδικότητα στην οποία υλοποιείται η πρωτοβουλία «Skills4Jobs» στη Θεσσαλία.

Σχετικά με την πρωτοβουλία «Skills4Jobs»: Τα προγράμματα «Skills4Jobs» έχουν ως αφετηρία τη διάγνωση των αναγκών των επιχειρήσεων σε διαθέσιμες θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα και συγκεκριμένη περιφέρεια, στη βάση των οποίων αναπτύσσονται τα εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης. Μέσω της πρωτοβουλίας «Skills4Jobs» ο ΣΕΒ έχει ήδη προετοιμάσει για απασχόληση 140 καταρτισμένα στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγους αυτοματιστές, στελέχη εξαγωγών, τεχνικοί συστημάτων πληροφορικής) σε διαφορετικές περιφέρειες (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v