Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου με την Ένωση Επιμελητηρίων

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η συνεργασία της Πολιτείας με τα επιμελητήρια θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και επισήμανε πως η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, που συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου με την Ένωση Επιμελητηρίων

Συνάντηση με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων είχε νωρίτερα σήμερα (4/7) ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τα επιμελητήρια της χώρας μας και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία για τη θεσμική επίλυσή τους.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η συνεργασία της Πολιτείας με τα επιμελητήρια θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και επισήμανε πως η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, που συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την ανάγκη συνέχισης της κοινής προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να συμβάλλουν στην αποκλιμάκωση των τιμών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο Ιωάννης Μασούτης πρόεδρος, ο Ιωάννης Βουτσινάς αντιπρόεδρος, ο Παναγιώτης Αγνιάδης γενικός γραμματέας, ο Βασίλης Γαγιάκος οικονομικός επόπτης και ο Βασίλης Αποστολόπουλος διευθυντής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v