Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρήστος Σταϊκούρας: Οι νέες δικαστικές υποδομές θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία της Δικαιοσύνης

Mια σειρά από έργα σε δικαστικά μέγαρα ανά την επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού 298 εκατ. ευρώ, βρίσκονται σε διαδικασίες ωρίμανσης.

Χρήστος Σταϊκούρας: Οι νέες δικαστικές υποδομές θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία της Δικαιοσύνης

Στις νέες δικαστικές υποδομές, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της λειτουργίας της Δικαιοσύνης, αναφέρθηκε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας κατά τη διάρκεια της επίσημης έναρξης των Εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στη Λαμία.

Ο κ. Σταϊκούρας παρουσίασε ενδεικτικά μια σειρά από έργα σε δικαστικά μέγαρα ανά την επικράτεια, συνολικού προϋπολογισμού 298 εκατ. ευρώ, τα οποία βρίσκονται σε διαδικασίες ωρίμανσης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανέγερση νέων Δικαστικών Μεγάρων σε Κιλκίς, Έδεσσα, Σέρρες, Ηράκλειο, Λαμία, Βόλο και Κω, νέας πτέρυγας για το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, στην ανακατασκευή των υφιστάμενων σε Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Καρδίτσας, στην αποπεράτωση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου, καθώς και στην ανακαίνιση του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου Άρτας, για τη στέγαση του Ειρηνοδικείου και του Πταισματοδικείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v