Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου το συνέδριο StartSmart SEE Summit 2024

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει μια εντυπωσιακή σειρά κεντρικών ομιλιών από σημαντικές προσωπικότητες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου το συνέδριο StartSmart SEE Summit 2024

Η StartSmart South Eastern Europe (SEE) ανακοίνωσε το StartSmart SEE Summit 2024, μια κορυφαία εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2024, στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα και υπόσχεται μια μέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ευκαιρίες δικτύωσης και εμπνευσμένες συνεδρίες με θέμα "Πυροδοτώντας την Καινοτομία, Ενισχύοντας το Μέλλον".

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει μια εντυπωσιακή σειρά κεντρικών ομιλιών από σημαντικές προσωπικότητες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας εισαγωγής καινοτομίας στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα κλείσει την εκδήλωση με ομιλία που θα τονίσει τη σημασία της ψηφιακής καινοτομίας στη διαμόρφωση του μελλοντικού τεχνολογικού τοπίου της Ελλάδας και θα απονείμει τα βραβεία στους νικητές του Accelerator.

Οι κεντρικές ομιλίες από τον Paul Cheek, Εκτελεστικό Διευθυντή του Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, και τον Παναγιώτη Σεβδαλή Program Officer στο European Innovation Council, θα προσφέρουν έμπνευση, εστιάζοντας στο μέλλον της τεχνολογίας και τις στρατηγικές προσέγγισης της καινοτομίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από εξειδικευμένα πάνελ που θα εξερευνήσουν κρίσιμα θέματα όπως η μεταφορά τεχνολογίας, η εμπορική αξιοποίηση της έρευνας και οι επενδυτικές στρατηγικές στις νεοφυείς τεχνολογικές επιχειρήσεις. Το πάνελ "Από το Εργαστήριο στην Αγορά" θα προσφέρει πληροφορίες για τη διαδρομή της εμπορικής αξιοποίησης της έρευνας, ενώ το "Ενισχύοντας το Μέλλον" θα συζητήσει τη διασταύρωση της άμυνας, της ασφάλειας και της τεχνολογίας.

Το συνέδριο θα εξετάσει επίσης τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες σε επενδυσεις σε τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις, παρουσιάζοντας πληροφορίες από βασικά στελέχη της βιομηχανίας και μια συζήτηση πάνελ με διακεκριμένους επενδυτές. Η συζήτηση θα στοχεύσει να προσφέρει πρακτικές συμβουλές για την εξασφάλιση χρηματοδότησης και την δημιουργία επιτυχημένων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα σκέλη της εκδήλωσης θα είναι το Demo Day, που θα παρουσιαστούν οι φιναλίστ του StartSmart SEE Accelerator. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μερικές από τις πιο ελπιδοφόρες νεοφυείς επιχειρήσεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι οποίες θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις τους σε δυνητικούς επενδυτές και συνεργάτες.

Η δικτύωση θα είναι κεντρικό στοιχείο του συνεδρίου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες πολλές ευκαιρίες να συνδεθούν με επενδυτές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και στελέχη του οικοσυστήματος. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα για να επηρεάσει το μέλλον της τεχνολογίας και της καινοτομίας, να παρουσιάσει νέες τεχνολογίες και να οδηγήσει την αλλαγή στο οικοσύστημα των τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v