Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της Αθηνών - Κορίνθου

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας και η αποκομιδή των μπάζων και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, ενημερώνει η Intrakat.

Intrakat: Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της Αθηνών - Κορίνθου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εξειδικευμένου προσωπικού της INTRAKAT με την συνδρομή ειδικών μηχανημάτων στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα.

H Intrakat επισημαίνει ότι ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας Σαββάτου, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ. χθες Σάββατο ξεκίνησε την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία ολοκληρώθηκε σε 12 μόνο ώρες (αργά χθες απόγευμα).

Στις 21:00 χθες Σάββατο ξεκίνησε η αποκομιδή των μπάζων (πέτρες, μπετό, σίδερα κλπ) που δημιουργήθηκαν από την κατεδάφιση και σήμερα το πρωί (Κυριακή) ξεκίνησε ο καθαρισμός και το φρεζάρισμα του οδοστρώματος ώστε να είναι έτοιμο για τις τελικές εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Τα συνεργεία της INTRAKAT εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ώρο ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v