Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταϊκούρας: Στόχος η μετάβαση σε ένα «πράσινο» μοντέλο αερομεταφορών

Ο υπουργός επανέλαβε τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας με τον ICAO, καθώς και τους υπόλοιπους διεθνείς και εγχώριους φορείς, στον τομέα της Πολιτικής Αεροπορίας.

Σταϊκούρας: Στόχος η μετάβαση σε ένα «πράσινο» μοντέλο αερομεταφορών

«Προτεραιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αποτελεί η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διατήρηση των υψηλών επιδόσεων και επιπέδων ασφαλείας, καθώς και η ενθάρρυνση για τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών», δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρας, στην εκδήλωση της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύστασή της.

«Όλες αυτές οι προσπάθειες δεν μπορούν να ευοδωθούν χωρίς την προστιθέμενη αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου», τόνισε ο υπουργός, επισημαίνοντας το πολυεπίπεδο έργο της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης.

Ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας με τον ICAO, καθώς και τους υπόλοιπους διεθνείς και εγχώριους φορείς, στον τομέα της Πολιτικής Αεροπορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v