Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντεκα ελληνικές εταιρίες στη διεθνή Έκθεση Inhorgenta Munich

Στη διοργάνωση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων πήραν μέρος εκθέτες από 38 χώρες. Την συμμετοχή Ελλάδας-Κύπρου αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Εντεκα ελληνικές εταιρίες στη διεθνή Έκθεση Inhorgenta Munich

Με 11 συμμετοχές από την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η διεθνής κλαδική εκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, Inhorgenta Munich 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην Inhorgenta Munich 2023 συμμετείχαν οι εταιρίες: Acme Art, Apostolos Jewellery, ATELIER ERRIKOS Errikos Andreopoulos - Maria Chatzalexi O.E, The Brand Company, JCOU, Krinaki Handmade Jewelry, MARGONI COLLECTION, Ploumi Evag-Paragioudakis Spyr O.E., RICH PASSION JEWELLERY, TALOUMIS και THEODORA D.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 802 εκθέτες από 38 χώρες, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους σε περίπου 24.000 εμπορικούς επισκέπτες από 90 χώρες.

Σημειώνεται ότι, στην Inhorgenta Munich, εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος.

Τη διοργάνωση πλαισιώνει ένα πρόγραμμα ομιλιών πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου, ενώ μεγάλη απήχηση είχε η τρίτη εμφάνιση του Inhorgenta Munich Award από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή. Μεταξύ των νικητών η ελληνική εταιρία THEODORA D., η οποία βραβεύτηκε ως «Designer of the Year» με το δαχτυλίδι “Flamenco”.

Η επόμενη Inhorgenta Munich, πρόκειται να λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, από τις 16-19 Φεβρουαρίου 2024, στην οποία το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 για τηνInhorgenta Munich, θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς θα γιορτάσει επέτειο-ορόσημο για την ιστορία της, συμπληρώνοντας 50 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v