Μεγάλη Πέμπτη καταβάλλονται οι μισθοί στο Δημόσιο

Το ΥΠΟΙΚ προγραμματίζει την πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, έναντι της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη.

Μεγάλη Πέμπτη καταβάλλονται οι μισθοί στο Δημόσιο

Το Υπουργείο Οικονομικών, με κοινωνική ευαισθησία και έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει του Πάσχα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ, προγραμματίζει την πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, έναντι της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη.

Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v