Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση, λειτουργία μετά μουσικής

Παραμένει, όμως, η καθήμενη διασκέδαση. Από 30 Ιανουαρίου σε ισχύ το νέο καθεστώς. Λόγω της κακοκαιρίας, παρατείνεται η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμού για όσους δεν έκαναν την τρίτη δόση έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση, λειτουργία μετά μουσικής

Χαλαρώνει τα μέτρα κατά της πανδημίας η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης.  Στο πλαίσιο αυτό, από τις 30 Ιανουαρίου στην εστίαση και τη διασκέδαση επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο. Παραμένει ωστόσο η καθημένη διασκέδαση. Αναφορικά με τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα το μέτρο παραμένει ως έχει μέχρι την επομένη εβδομάδα, οπότε θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα και τις άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπρόσθετα, ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι επειδή λόγω της κακοκαιρίας δεν μπόρεσαν πολλοί που είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους να εμβολιαστούν, δίνεται παράταση στην ισχύ του πιστοποιητικού τους από 31 Ιανουαρίου έως και 7 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει, τόνισε, ότι όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει επτά μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, αλλιώς θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι

Οπως είπε ο υπουργός, η επιτροπή εισηγήθηκε την αποκλιμάκωση των μέτρων και η κυβέρνηση την υιοθέτησε καθώς μειώνονται τα κρούσματα τον τελευταίο καιρό όπως και η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας, όπως αυτή προκύπτει από το ισοζύγιο εισιτηρίων/εξιτηρίων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v