Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά η καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

«Θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό» είπε ο Β.Κικίλιας. Προσέθεσε πως ανάλογο υγειονομικό εγχείρημα δεν έχει γίνει ποτέ στη χώρα.

Ξεκινά η καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Την έναρξη της καμπάνιας υπέρ του εμβολιασμού ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος καταθέτοντας τη σχετική τροπολογία μίλησε για εθνική πανστρατιά.

Όπως είπε «θα φτάσουμε στο τελευταίο χωριό και θα ενημερώσουμε τεκμηριωμένα τους πολίτες τι είναι τα εμβόλια» και υπογράμμισε πως μπροστάρηδες σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Μάλιστα ευχαρίστησε ονομαστικά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό, τον τομεάρχη Υγείας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Πουλά και τον εκπρόσωπο του ΜΕΡΑ25.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για προσπάθεια μείζονος σημασία και σημείωσε πως ανάλογο υγειονομικό εγχείρημα δεν έχει γίνει ποτέ στη χώρα. Όσον αφορά τις συμβάσεις οι οποίες θα υπογραφούν για τη διαφημιστική καμπάνια ο κ. Κικίλιας είπε ότι αυτό θα γίνει με πλήρη διαφάνεια και με τα κόμματα σε πλήρη γνώση.

Από τα κοινοβουλευτικά κόμματα ενστάσεις για την ανάγκη εμβολιασμού εξέφρασε μόνο η Ελληνική Λύση. Από κόμματα της αντιπολίτευσης εκφράστηκαν προβληματισμοί είτε για τη διαδικασία είτε για την εκστρατεία μέσω διαφημιστικής καμπάνιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v