Σουπερμάρκετ με πειραγμένες ταμειακές στη Ρόδο

Από την ανάλυση προέκυψε ότι γινόταν παράκαμψη του φορολογικού μηχανισμού. Το πλήθος των συναλλαγών ανέρχεται σε 35.000, αξίας άνω των 360.000 ευρώ.

Σουπερμάρκετ με πειραγμένες ταμειακές στη Ρόδο

Μετά από καταγγελία, συνεργείο της ΔΟΥ Ρόδου μετέβη σε επιχείρηση σουπερμάρκετ όπου και διαπίστωσε:

Η επιχείρηση έχει ένα μηχανισμό δηλωμένο. Κατά τον έλεγχο τα δυο ταμεία εξέδιδαν αποδείξεις με δυο διαφορετικές σειρές (α,β), με σήμανση.

Ο έλεγχος προχώρησε σε ανάλυση του προγράμματος εξετάζοντας τη βάση δεδομένων, όπου και διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση κρατούσε στοιχεία σε μια 3η σειρά χωρίς σήμανση.

Από την ανάλυση, προέκυψε ότι γινόταν παράκαμψη του φορολογικού μηχανισμού.

Το πλήθος των συναλλαγών ανέρχεται σε 35.000, που μεταφράζεται σε αποδείξεις λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας άνω των 360.000 ευρώ.

Αύριο η επιχείρηση σφραγίζεται για 48 ώρες.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v