Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κόντρες» στη Βουλή για τις συμβάσεις υδρογονανθράκων

Για εντυπωσιακή πολιτική κυβίστηση κατηγόρησε ο Κ. Χατζηδάκης το ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει "παρών" στην κύρωση των συμβάσεων για υδρογονάνθρακες. Σαφής η στάση μας, λέει η Μ. Ξενογιαννακοπούλου.

«Κόντρες» στη Βουλή για τις συμβάσεις υδρογονανθράκων

Πυρά προς το ΣΥΡΙΖΑ για οπισθοχώρηση σε μία σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τους υδρογονάνθρακες από τον υπουργό Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος αναφέρθηκε και στα ΕΛΠΕ.

Ο υπουργός κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για “εντυπωσιακή πολιτική κυβίστηση” στο θέμα των συμβάσεων, που κυρώνονται σήμερα (και στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ λέει παρών).

Μιλώντας στην Ολομέλεια είπε προς την αντιπολίτευση “εμείς προχωρούμε στην ίδια κατεύθυνση που εσείς συμφωνήσατε. Τις συμβάσεις τις εξετάζει το ΤΑΙΠΕΔ και θα κρίνουμε με βάση το συμφέρον του Δημοσίου". Για να προσθέσει "μπορεί να βρεθείτε και εκεί εκτεθειμένοι. Οφείλω να σας προειδοποιήσω”, λέγοντας πως το δημόσιο δεν έχει πρόθεση να αποσυρθεί συνολικά από τα ΕΛΠΕ.

Συνέχισε τα πυρά στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας “βρείτε τα με τον εαυτό σας. Χρειάζεται μια κάποια πολιτική ψυχοθεραπεία με τις τοποθετήσεις σας. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

“Η στάση μας είναι σαφής” απάντησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αλλαγή στάσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v