Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προχωρά η παραχώρηση της μαρίνας Χίου

Ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ αφορά στην παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου για 40 χρόνια, με την οικονομική προσφορά του επενδυτή, στο σχήμα του οποίου συμμετέχει και ο όμιλος Τσάκου, να ανέρχεται σε τουλάχιστον 6.213.615 ευρώ.

Προχωρά η παραχώρηση της μαρίνας Χίου

Στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης της μαρίνας Χίου καθώς εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Θα είναι η πρώτη μαρίνα που θα παραχωρηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτες για ανάπτυξη και εκμετάλλευση.

Προτιμητέος επενδυτής αναδείχθηκε τον Δεκέμβριο η κοινοπραξία AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε - ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

Ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ αφορούσε την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου για 40 χρόνια, με την οικονομική προσφορά του επενδυτή, στο σχημα του οποίου συμμετέχει και ο όμιλος Τσάκου, να ανέρχεται σε τουλάχιστον 6.213.615 ευρώ, αποτελούμενη από εφάπαξ τίμημα 600.000 ευρώ, ετήσια αμοιβή παραχώρησης πλέον ποσοστού επί των ετήσιων εσόδων της μαρίνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v