Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δικαστικό μπλόκο σε έκδοση διαβατηρίου συζύγου γνωστού επιχειρηματία

Δεν χορηγήθηκε διαβατήριο λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών κατ΄ εξακολούθηση, στην υπόθεση με το κύκλωμα ναρκωτικών στην κοσμικότερη περιοχή της Πρωτεύουσας.

Δικαστικό μπλόκο σε έκδοση διαβατηρίου συζύγου γνωστού επιχειρηματία

Στην σύζυγο γνωστού επιχειρηματία εμπλεκόμενου στα εξοπλιστικά προγράμματα δεν μπορεί να εκδώσει διαβατήριο η Ελληνική Αστυνομία λόγω της εμπλοκής της ίδιας σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην κοσμική Αθήνα, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η άρνηση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην εν λόγω 50χρονη σύζυγο δεν χορηγήθηκε διαβατήριο λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών κατ΄ εξακολούθηση, στην υπόθεση με το κύκλωμα ναρκωτικών στην κοσμικότερη περιοχή της Πρωτεύουσας.

Έτσι είχε προσφύγει στο ΣτΕ και ζητούσε να ανασταλεί η άρνηση της ΕΛΑΣ να της εκδώσει διαβατήριο και να ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι. Υποστήριζε ότι το διαβατήριο είναι απαραίτητο για εκείνη προκειμένου να ταξιδέψει στο Μαϊάμι και να επισκεφθεί τον 19χρονο γιο της που σπουδάζει εκεί.

Σήμερα, το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα αναστολής της 50χρόνης, κρίνοντας κατά πρώτον ότι εάν της χορηγηθεί αναστολή αυτό μεταφράζεται ότι το δικαστήριο υποκαθιστά την ΕΛ.ΑΣ. και κατά δεύτερον η αίτηση ακύρωσής της «δεν είναι προδήλως βάσιμη», με άλλα λόγια δεν αναμένεται να ευδοκιμήσει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v