Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Παράθυρο» για νέα ρύθμιση οφειλών στα ταμεία άνοιξε ο Πετρόπουλος

Μιλώντας στη Βουλή είπε πως "τους επόμενους μήνες θα έρθει νέα ρύθμιση ελάφρυνσης των οφειλετών και ενίσχυσης των επιχειρήσεων".

«Παράθυρο» για νέα ρύθμιση οφειλών στα ταμεία άνοιξε ο Πετρόπουλος

"Παράθυρο” για νέα ρύθμιση οφειλών στα ταμεία άνοιξε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Μιλώντας στη Βουλή είπε πως "τους επόμενους μήνες θα έρθει νέα ρύθμιση ελάφρυνσης των οφειλετών και ενίσχυσης των επιχειρήσεων", επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr.

O υφυπουργός εξαπέλυσε πυρά προς την αντιπολίτευση και επεσήμανε πως “οι οφειλές 30 δισεκατομμυρίων προς τον ΕΦΚΑ προέρχονται από τις δικές σας πολιτικές”. Και απαντώντας στην κριτική πως αυξάνονται οι οφειλές επεσήμανε πως αυτό γίνεται επειδή εντάσσονται στο ΚΕΑΟ οφειλές από όλους τους φορείς. Επομένως τόνισε πως "δεν είναι νέες οφειλές".

Κατά τη τοποθέτηση του ο Τάσος Πετρόπουλος απάντησε και σε όσα έχει πει η Νέα Δημοκρατία για τις συντάξεις και τη συμφωνία των Πρεσπών. "Eίναι σοβαρά πράγματα να αποδίδεται την μη περικοπή των συντάξεων σε συμφωνία με τις άλλες χώρες για το Σκοπιανό; Τι ακριβώς προσάπτετε στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι συνέπραξαν με τον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού και να ξαναεκλεγεί; Δηλαδή αυτός είναι ο φόβος σας; Ο φόβος σας είναι τόσο μεγάλος ότι θα χάσετε και αυτές τις εκλογές".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v